Очаква се бившият посланик на САЩ в ООН Ники Хейли да обяви

...
Очаква се бившият посланик на САЩ в ООН Ники Хейли да обяви
Коментари Харесай

Изненада! Кой ще събаря Байдън в САЩ

Очаква се някогашният дипломат на Съединени американски щати в ООН Ники Хейли да разгласи през февруари, че ще се кандидатира за републиканската президентска номинация през 2024 година, написа американската редакция на " Politico ".

Човек, осведомен с проектите на Хейли, удостовери, че някогашният губернатор на Южна Каролина ще се включи в конкуренцията със известие от Чарлстън, Южна Каролина на 15 февруари. Новината беше обявена за първи път от " Charleston Post " and " Courier ".
-->
51-годишната Хейли е подготвена да бъде вторият главен претендент в конкуренцията, след някогашния президент Доналд Тръмп, който даде поръчка за завръщане през ноември.

Очакваното изказване на Хейли съставлява поврат: през 2021 година Хейли съобщи, че няма да се кандидатира за президент, в случай че Тръмп го направи.

Но Хейли разгласи смяната на проектите си в изявление за " Fox News " по-рано този месец, като сподели: " Това е по-голямо от един човек. И когато гледате бъдещето на Америка, мисля, че е време за нова промяна на поколенията. Не мисля, че би трябвало да си на 80 години, с цел да станеш водач във Вашингтон ", съобщи Агенция " Фокус ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР